WordPress

Als experts in WordPress ontwikkeling hebben we al vele websites gebouwd voor onze klanten. We vinden het belangrijk om een website op maat te maken die precies past bij de wensen en behoeften van onze klanten. Hiervoor maken we gebruik van maatwerk WordPress thema’s en plugins, waaronder de Advanced Custom Fields (ACF) en Elementor Pro plugin. Samen met andere plugins bouwen we op maat gemaakte WordPress websites die veilig, robuust en snel zijn.

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijke factor bij het maken van een WordPress-website. Het is belangrijk om de website te beschermen tegen hackers en malware. Plugins en maatwerk code helpen ons om veilige websites te maken door het mogelijk te maken om aangepaste velden te maken voor specifieke gebruikersrollen. Hierdoor kunnen we beperkte toegang bieden tot specifieke delen van de website, zodat alleen bevoegde gebruikers toegang hebben tot gevoelige informatie. Dit vermindert het risico op veiligheidsproblemen en zorgt ervoor dat de website veilig blijft voor alle gebruikers.

Bij het ontwikkelen van website horen ook zeker ook maatregelen tegen cyberaanvallen, zoals hacks, malware-infecties, phishing en brute force-aanvallen. Door o.a. het afschermen van bepaalde upload mappen, een malware scanner in te zetten en WordPress thema’s en plugins up-to-date te houden kunnen deze aanvallen voor een groot deel voorkomen worden. Regelmatig een back-up maken van een website hoort hier ook bij, zodat als een website toch gehackt of geïnfecteerd wordt er een recente versie van de site hersteld kan worden en de mogelijke schade beperkt blijft.

Degelijk

Het is belangrijk dat een website robuust is en gemakkelijk kan worden bijgewerkt. WordPress en de gebruikte plugins maken het mogelijk om op maat gemaakte websites te maken die gemakkelijk kunnen worden bijgewerkt. De ACF plugin maakt het mogelijk om aangepaste velden te maken voor elke pagina of posttype. Hierdoor kunnen we aangepaste inhoud en functionaliteit toevoegen zonder dat we code hoeven te schrijven. Dit betekent je als klant gemakkelijk inhoud kan toevoegen en wijzigingen kan aanbrengen zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebben. Met Elementor Pro, een visuele editor, kan inhoud en vormgeving direct aangepast worden en is het resultaat zichtbaar voordat de pagina op de website wordt gepubliceerd.

Snelheid

De snelheid van je website, bezoekers hebben weinig geduld en willen snel kunnen vinden wat ze zoeken. Bovendien heeft de snelheid van de website ook invloed op de ranking in zoekmachines zoals Google. Hoe sneller de website laadt, hoe beter de ranking. ACF helpt ons om snellere websites te maken door het gebruik van aangepaste velden. In plaats van elk stukje inhoud in de teksteditor te plaatsen, kunnen we aangepaste velden maken voor elk type inhoud, zoals afbeeldingen, tekst, video’s en meer. Deze aangepaste velden worden vervolgens in de website geplaatst. Dit maakt het proces van inhoudsbeheer veel efficiënter en zorgt ervoor dat de website sneller laadt.

De snelheid van de Elementor Pro plugin is goed en kan de laadtijden van je website aanzienlijk verbeteren. Met Elementor Pro kunnen webontwikkelaars en ontwerpers websites maken met minimale code en serververzoeken, wat leidt tot snellere laadtijden. Dit is van noodzakelijk belang, omdat de snelheid van een website invloed heeft op de gebruikerservaring, de SEO prestaties en de algehele tevredenheid van de bezoekers.

Optimalisatie

Één van de belangrijkste factoren die de snelheid van Elementor Pro beïnvloedt, is de techniek van front-end optimalisatie die wordt toegepast. Elementor Pro maakt gebruik van de nieuwste technieken, zoals de asynchroon laden van scripts en stijlen, wat betekent dat alleen de benodigde code wordt geladen wanneer dat nodig is, in plaats van alle code in één keer. Dit minimaliseert het aantal HTTP-verzoeken en vermindert de omvang van de webpagina’s, waardoor de laadtijden worden verkort.

In de laatste versie van Elementor Pro is er nu zelfs de mogelijkheid gebruik te maken van AI (Artificial Intelligence) voor het creëren van teksten, beelden en CSS-styling.

Kortom, het gebruik van ACF heeft vele voordelen bij het maken van op maat gemaakte WordPress-websites. Het maakt de website sneller, veiliger en robuuster. Door het gebruik van aangepaste velden, kunnen we inhoud op een efficiënte manier beheren en gemakkelijk aanpassingen maken. Dit zorgt ervoor dat de klant volledige controle heeft over hun website en dat we in staat zijn om snel en efficiënt websites te bouwen die aan hun wensen voldoen.

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte WordPress-website?

Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder en kunnen je adviseren over de beste oplossing voor je website of online applicatie.